Produkter

2024 Printing Pvc Area Tæppe og Printing Pvc Runner

Kort beskrivelse:

Vævet vinytæppe med de digitale printdesign gør tæppet mere levende i farverne og holder det samme praktiske som normalt.At være vandtæt, brandhæmmende, nem at rengøre, vaskbar.


Produktdetaljer

Dimensioner

Produkt Tags

Detaljeret beskrivelse

Tryktæppe er altid populært på markedet, og vævede pvc-tryktæpper er en innovation.Det er et vævet pvc-tæppe, der kombineres med de farverige printdesigns.Så det er ikke kun praktisk, men også flot.Vi er producenten af ​​vævet vinylmateriale i 10 år.Vi er udstyret med garnekstraktmaskine, vævet skytteløs vævemaskine og varmesmeltningsproduktionslinjen og skæremaskinerne og trykkemaskinerne.

Vi etablerede i 2013, og vi har været på markedet i 10 år, så vi har erfaring med produktion af vævet vinyltæppe.Med den nye printtrend kan vi også nu levere tryktæppe på den vævede pvc-stofoverflade.

Områdetæpper er velegnede til flere scener, som i køkken, badeværelse, dør, stue, soveværelse eller udendørs, som du vil.Vi har et bredt udvalg af tæpper til dig, inklusive forskellige vævede mønstre, farver, kantindpakningsmetoder, størrelser og endda skræddersy dit eget design ved digital print.Velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål og velkommen til at besøge vores udstillinger.

Produktstrukturen er stoflag og PVC-skumlag.Denne innovation er blød og føles behagelig under fødderne.Vi har også forskellige efterbehandlinger til kanten, båndkanten, den varmepressede kant og selvkantkanten.Vævede vinyltæpper er ekstremt slidstærke i brug, nemme at rengøre og er brandsikre, hvilket gør dem ideelle til offentlige rum såsom butikker, hoteller, restauranter eller kontorer.

Teknisk data

Luvsammensætning - 97% vinyl, 3% polyester
Totalvægt± 26.000 g/m2

Produkt Display

D1 (1)
D1 (2)
D1 (1)
D1 (2)

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Anji Yike er en producent af vævede vinylprodukter og kontorstole i Kina, etableret i 2013. Ejer omkring 110 arbejdere og ansatte.ECO BEAUTY er vores varemærke.vi er beliggende i Anji County, Huzhou by.Zhejiang-provinsen, der dækker et areal på 30,000 kvadratmeter til fabriksbygningerne.

    Vi leder efter partneren og agenten over hele verden.vi har vores egen sprøjtestøbemaskine og testmaskine til stole. Vi kan hjælpe med at udvikle formen i henhold til din størrelse og dine ønsker. og hjælpe med at udføre patenterne.